top of page

OM   

eRALLY SKANDINAVIA

ALT STARTER MED EN IDÈ

Ideen til eRally Skandinavia fikk jeg i 2016, da jeg selv deltok i eRallye Monte-Carlo, sier Gro Flaaten, Elbilmagasinet. Under den høytidelige galla-lunsjen i selveste ACM’s (Automobile Club de Monaco) lokaler i Monte-Carlo, spurte jeg flere av de andre deltakerne om de kunne tenke seg et tilsvarende elbilrally i Skandinavia. Svaret var enstemmig JA!

Drøyt fem år etter er eRally Skandinavia en realitet (to ekstra år pga Covid-19). Mye planlegging av reiseruten, konkurranseregler, pop-up events osv. er nå ferdig og vi vil legge ut informasjon fortløpende.

Forhåndspåmelding er åpnet. På grunn av logistikk, trafikksikkerhet osv. har vi satt en grense på 50 elbiler, så her er det førstemann til mølla. Vi har allerede interessenter fra Oman, Frankrike, Storbritannia, Finland, Danmark, Sverige og Norge.

De som ønsker å gå på pop-up events, må registrere seg (gratis), slik at vi har full oversikt, i tilfelle det fortsatt er restriksjoner på grunn av pandemien.

IMG_6248.jpg

 18.-22. OKTOBER 2022 
.MIDDELFART/ODENSE   - 
TRONDHEIM  

EN MORSOM HISTORIE

14-10-16-4446.jpg

 Vil du være med på en  “once in a lifetime   experience”? 

 Dette spørsmålet fikk   Gro Flaaten da Renault   trengte en sjåfør til sitt   team i 2016.

Emobilitypoden

Hør Per Dahlberg intervjue Gro Flaaten på eCarExpo i Gøteborg i desember 2019. Podcasten handler om elbiler, Norge og Sverige, elbilrally m.m.

NB! Podcasten er laget pre-covid

(nov.´21) og derfor er datoer i samtalen uriktige.

eRally Skandinavia arrangeres

1.-5. juni 2022.

Gro_FlaatenPer Dahlberg
00:00 / 20:21
bottom of page